Des de 1988, el nostre compromís, la seva qualitat i estalvi.

Comercialitzem productes i sistemes d'higiene i neteja, a més de complements i maquinària industrial. Fabriquem la nostra pròpia gamma de productes, i tenim el privilegi de tenir com partners a les principals companyies del món.

 

Tots els nostres clients compten amb el nostre servei tècnic de reparacions de maquinària. Donem valor a la seva inversió, garantint-los i prestant-los el millor nivell de resposta

 

Operem dins dels sectors HORECA, Sanitat i Serveis. Donant cobertura a Col·legis, Llars d'Infants, Universitats, Hospitals, Residències, Restaurants, Caterings, Hotels i Empreses de Neteja de tota Espanya. Gràcies a la nostra xarxa de distribució podem arribar a qualsevol punt del país en menys de 48h.

 

El nostre objectiu és la millora constant en la qualitat del nostre servei, la nostra tenacitat per millorar, ens ha fet arribar a la posició on ens trobem avui. Creiem que la millor inversió de futur, és apostar per qualitat de servei i una gran atenció personalitzada als nostres clients

 

Creiem que la millor manera de generar confiança en els nostres clients, és oferir els millors productes i serveis, que cada client necessita en concret, a la seva mesura, i sempre, des del primer moment. Per això comptem amb professionals del sector, amb una experiència de més de 30 anys, que dia a dia lluita per seguir formant-se, millorant i oferint els millors i més moderns sistemes d'higiene i neteja, que millor cobreixin les necessitats i expectatives dels nostres clients.

 

Donem vital importància a les noves normatives i certificacions que vénen dictades des de la Unió Europea, per això procurem que els nostres productes compleixin amb elles, i siguin el més ecològic possibles. Pensem que reduir la quantitat d'envasos plàstics i les emissions de diòxid de carboni, és una part del nostre granit de sorra en la col·laboració de la preservació de la nostra terra.

 

Perquè, com diu un proverbi indi:

“ La terra no és una herència dels nostres pares, sinó un préstec dels nostres fills”

Des d'ara, el nostre compromís, la teva qualitat i estalvi.

Nota Legal Codibaix 2016